Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Bünsow Business Growth Forum

Bünsow Business Growth Forum  är en unik nationell arena med fokus på framtidstro, attraktion och ökad tillväxt. En mötesplats för beslutsfattare från olika branscher, innovatörer, entreprenörer, näringslivet, offentlig sektor och politiken. Aktuella samtal om satsningarna, utmaningarna och investeringsviljan i norra Sverige.

Connect Sverige

Connect Sverige matchar företag med rätt verktyg och kapital genom att tillämpa unika tillväxtprocesser. De erbjuder en nätverksplattform för att bygga relationer och skapa affärer.

Donsö Shipping Meet

Donsö Shipping Meet är en mässa som syftar till att lyfta svensk sjöfart och handel på den internationella arenan. Det är ett evenemang och en mötesplats för hela sjöklustret.

GTR Nordics

GTR Nordics tillhandahåller ett unikt internationellt forum inom handel, leveranskedja och exportfinansiering. GTR Nordics samlar regionens ledande aktörer för aktuella diskussioner och debatter.

Techarenan

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap med fokus på hållbarhet. Techarenan håller årligen flera event på tema innovation, entreprenörskap och hållbarhet. Dessutom koras Sveriges bästa bolag i olika kategorier.

Åre Business Forum

Åre Business Forum är Nordens motsvarighet till World Economic Forum i Davos. En nationell arena och mötesplats för hållbar tillväxt med några av de mest aktuella entreprenörerna och tillväxtbolagen i Norden, samt några våra främsta politiker.

kalender med nålar på vissa datum

Kalender

Här hittar du kommande evenemang för exportörer där du kan träffa EKN och/eller lära dig mer om export.

Kalender

Lyssna på poddar från Techarenan

(Inloggning på Spotify krävs.)

Kilander & Björk: Karin Wessman, EKN - "Making the export economy sustainable"

Kilander & Björk med Anna Långström, EKN

Kilander & Björk med "CJ" och Axel, EKN och Nordea

Kilander & Björk med Stefan Karlsson, EKN

Sidan uppdaterades senast