Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Kort om oss

EKN är en statlig myndighet som hjälper företag att få finansiering av sina banker. I många fall kan våra garantier vara precis det som behövs för att en satsning ska bli av, inte minst nu i sämre tider.

Oavsett om ni exporterar själva, är underleverantör till företag som exporterar, kan vi underlätta er finansiering. Vi kan försäkra upp till 80 procent av bankens kreditrisk vid exportaffärer. På så sätt kan vi möjliggöra för bankerna att säga JA till sina kunder.

Vi finns till för alla svenska företag, stora som små, i alla branscher. Ingen exportaffär är för liten för oss!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Genom att ange din yrkes-e-postadress ovan samtycker du till att få utskick från EKN, samt att dina uppgifter sparas i Apsis (vårt e-postverktyg) och behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Våra regionansvariga

Vad är hemligheten bakom Klättermusens asiatiska succé?

Se filmen om Åreföretaget som har stora framgångar i Asien. Bolaget har nu hälften av sin omsättning och en årlig tillväxt på runt 50 procent på de asiatiska marknaderna.

Unable play this video

Because of your cookie settings, we cannot play this video for you. You need to accept 'Necessary' and 'Markering' in order for the video to be able to play.

Change cookie settings
Man som sitter och funderar på något

EKN:s garantier

Fördelarna med våra garantier är många. Företagen täcker av risken att kunden inte betalar. Bankerna täcker av sin risk på företag vid rörelse- och investeringsfinansiering. Vilken garanti passar er?

EKN:s garantier
Två kvinnor står och tittar på något i ett fönster i kontorsmiljö

  • Marknader
  • Exportstöd

Fyra skäl att exportera till Asien

Alltfler små och medelstora svenska företag exporterar alltmer varor och tjänster till Asien. Vill ni veta mer om varför det kan vara en god idé och en bra affär? Läs artikeln här!

Fyra skäl att exportera till Asien

Sidan uppdaterades senast