Leende man som håller i en mobiltelefon

Säg "Exportsprånget" till din bank

Är du redo för den internationella marknaden? Då ska din satsning inte falla på finansieringsproblem. Vi har en ny lösning för unga tillväxtföretag.

Se filmen om Exportsprånget

Det kan vara svårt för unga företag att låna pengar, i synnerhet i tuffa tider. Åsa Larsson på EKN förklarar hur Exportsprånget hjälper entreprenörer som vill växa internationellt.

Ställ dina frågor direkt till Åsa – innan du går till banken

Är ditt företag kvalificerat för Exportsprånget? Hur förbereder du dig inför ett möte med banken?

I filmen berättar Åsa Larsson om Exportsprånget, som är EKN:s nya finansieringslösning för unga tillväxtföretag. Om du vill ställa frågor och diskutera en aktuell affär eller satsning har du nu chansen att prata direkt med vår expert innan du går till banken.

Boka one-to-one

Du får handfasta tips på vad du ska tänka på när du söker bankfinansiering och vad som krävs för att du ska kvalificera dig för Exportsprånget. Anmäl dig till ett one-to-one med Åsa via kontaktformuläret.

Flygbild över Stockholm i skymning

Visst ska du kunna finansiera en bra affär

EKN har regeringens uppdrag att främja svensk export. Exportsprånget är vår nya satsning på unga tillväxtföretag som behöver bankfinansiering. Vi hjälper bankerna genom att lyfta av en del av deras risk när du ansöker om ett lån som kan kopplas till export – det tror vi är en bra affär för alla parter. Låter det intressant?