Jobba hos oss

Kollagebild över EKN-medarbetare på EKN:s kontor

EKN erbjuder dig en spännande arbetsplats som har en stor betydelse för såväl stora som små företag som exporterar sina produkter och tjänster till hela världen.

Genväg till våra lediga jobb >>

Vi erbjuder intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter med möjligheter att påverka det dagliga arbetet. Som anställd hos oss, oavsett var i organisationen, bidrar du till vårt uppdrag att främja svensk export och svenska företags internationalisering.

På EKN finns en bred kompetens, här jobbar både specialister och generalister. Vi delar med oss av våra kunskaper och värnar om samarbete och ett gott arbetsklimat.

Vi är cirka 160 medarbetare. De flesta är akademiker, främst företagsekonomer, nationalekonomer och jurister. Vår vanligaste yrkeskategori är underwriter eller senior underwriter. Andra roller är till exempel affärsjurister, landanalytiker, hållbarhetsanalytiker och kreditanalytiker.

Är du intresserad av utmanande arbetsuppgifter? Trivs du med att driva ditt eget arbete? Vill du arbeta i en internationell miljö? Då kanske EKN är din nästa arbetsgivare.

Sidan uppdaterades senast 24 maj 2023