Kommande evenemang

7 JUN 2022 - kalender

TXF Global Lisabon

Den 7–8 juni anordnas konferensen TXF Global i Lisabon. EKN är med på plats. Bland annat deltar generaldirektör Anna-Karin Jatko i "The ECA CEO panel".
31 MAJ 2022 - kalender

Så tar du första steget till export

Regional exportsamverkan Kronoberg bjuder in till ett hybridmöte med prat om internationell handel och export – vad det innebär, hur man kommer i gång och vilken exporthjälp det finns att få. Från EKN medverkar Håkan Bäckström och Karin Darlington.
4 MAJ 2022 - kalender

Internationella Handelsdagen

Vill du få inspiration, kunskap och affärskontakter för fler och bättre internationella affärer? Besök då Internationella Handelsdagen i Göteborg den 4 maj.
28 APR 2022 - kalender

Information kring finansieringslösningar

Maximera ditt erbjudande och minimera risker i exportaffärer. Representanter från EKN och SEK berättar om deras finansieringslösningar till företag och banker. SEK kommer även berätta om sin nya satsning i regionen.
26 APR 2022 - kalender

Techarenan Summit

Techarenan - En plattform för innovation och entreprenörskap med fokus på hållbarhet
30 MAR 2022 - kalender

Åre Business Forum

Åre Business Forum är affärsevenemanget som samlar personer och bolag från olika branscher och positioner, där mångfalden skapar en intressant dynamik och nytänkande.
30 MAR 2022 - kalender

Sveriges Allmänna Utrikeshandelsförening – Årsmöte

Allmänna Utrikeshandelsförening, SAU, spelar en viktig roll för att goda förutsättningar skapas för svenska företags handel med omvärlden.
17 MAR 2022 - kalender

Exportboost

För exportföretag i Halland och Västra Götaland finns möjlighet att boka en digital exportboost med en exportrådgivare. Du får individuellt anpassad support och konkreta erbjudanden, kring t ex finansiering och affärskontakter.