Kommande evenemang

25 AUG 2022 - kalender

CSR SKÅNE: Gröna finansieringsmöjligheter från experterna

Hybridseminarium om gröna finansieringsmöjligheter, där EKN medverkar med expertis. Delta via Zoom eller på plats i Malmö.
4 JUL 2022 - kalender

Techarenan Bright 2022

Under Techarenan Bright koras Nordens och Sveriges främsta startup och tillväxtbolag. Dessutom samlas entreprenörer, industrichefer, ministrar och experter för att prata innovation, entreprenörskap, hållbarhet och framtid.
14 JUN 2022 - kalender

Donsö Shipping Meet

Träffa EKN och Almi på sjöfartens stora event Donsö Shipping Meet.
7 JUN 2022 - kalender

TXF Global Lisabon

Den 7–8 juni anordnas konferensen TXF Global i Lisabon. EKN är med på plats. Bland annat deltar generaldirektör Anna-Karin Jatko i "The ECA CEO panel".
31 MAJ 2022 - kalender

Så tar du första steget till export

Regional exportsamverkan Kronoberg bjuder in till ett hybridmöte med prat om internationell handel och export – vad det innebär, hur man kommer i gång och vilken exporthjälp det finns att få. Från EKN medverkar Håkan Bäckström och Karin Darlington.
4 MAJ 2022 - kalender

Internationella Handelsdagen

Vill du få inspiration, kunskap och affärskontakter för fler och bättre internationella affärer? Besök då Internationella Handelsdagen i Göteborg den 4 maj.
28 APR 2022 - kalender

Information kring finansieringslösningar

Maximera ditt erbjudande och minimera risker i exportaffärer. Representanter från EKN och SEK berättar om deras finansieringslösningar till företag och banker. SEK kommer även berätta om sin nya satsning i regionen.
26 APR 2022 - kalender

Techarenan Summit

Techarenan - En plattform för innovation och entreprenörskap med fokus på hållbarhet
30 MAR 2022 - kalender

Åre Business Forum

Åre Business Forum är affärsevenemanget som samlar personer och bolag från olika branscher och positioner, där mångfalden skapar en intressant dynamik och nytänkande.
30 MAR 2022 - kalender

Sveriges Allmänna Utrikeshandelsförening – Årsmöte

Allmänna Utrikeshandelsförening, SAU, spelar en viktig roll för att goda förutsättningar skapas för svenska företags handel med omvärlden.
17 MAR 2022 - kalender

Exportboost

För exportföretag i Halland och Västra Götaland finns möjlighet att boka en digital exportboost med en exportrådgivare. Du får individuellt anpassad support och konkreta erbjudanden, kring t ex finansiering och affärskontakter.