Framtidens marknad – Träffa EKN på Di Afrika

Nyheter - 30 JAN 2014

Dagens industris konferens Di Afrika visar på möjligheterna att göra affärer på den afrikanska marknaden. EKN erbjuder dig som kund 20 % rabatt på deltagaravgiften.

EKN har lång erfarenhet av att garantera affärer på ett stort antal marknader i Afrika söder om Sahara och tilldelades nyligen utmärkelsen för regionens bästa exportkreditinstitut. Ta del av våra presentationer och träffa oss på plats!

Hur kan organisationer, myndigheter och riksdag stödja svenska företag i satsningen på Afrika?

Det är huvudfrågan i den programpunkt som EKN:s generaldirektör Karin Apelman medverkar i tillsammans med Charlotte Petri Gornitzka, SIDA:s generaldirektör, Anna Ryott, vd för Swedfund, och Johan Marcus, vice president på Business Sweden.

Kl. 10.25

Case: Afrika på frammarsch – så fångar du fler affärsmöjligheter

Hur kan du som exportör ta vara på affärsmöjligheterna som den snabba ekonomiska tillväxten öppnar upp för? Tillsammans med Tony Lindström från Volvo Construction Equipment kommer Kenneth Mineur, kundansvarig på EKN att berätta om konkreta affärsupplägg och finansieringslösningar. Rebecka Lundgren, landanalytiker på EKN, kommer att ge sin syn på Afrikas ekonomiska och politiska utveckling.

Temaspår 2 kl. 14.10

När & Var?

Den 7 mars 2014, Kl. 9-17, Sheraton Hotel, Stockholm.

Anmäl dig nu och få EKN-rabatt

Som EKN-kund erbjuder vi dig 20 % rabatt på konferensavgiften (Ordinarie pris 4995 kr). Använd anmälningskod EKN20.

Vid frågor om konferensen eller anmälan, kontakta Annika Backlund, EKN.