Årets stora exportkonferens

Nyheter - 7 NOV 2014

Den 19 november är det dags för den årliga Nordic Region Trade & Export Finance Conference - den enda handel- och exportfinanskonferensen i Norden. Här möts representanter från exportföretag, banker, försäkringsbolag och finanssektorn för att diskutera framtidens exportmöjligheter.

Träffa EKN på Exporta

  • EKN:s generaldirektör Karin Apelman deltar i en panel om hur statliga organisationer kan stötta exportföretag. Andra paneldeltagare är representanter från Business Sweden och Svensk Exportkredit (SEK).
  • Helén Seemann, chef för affärsområdet för stora företag, EKN, är moderator i en panel om exportkreditinstitutens roll när exportörer blickar ut mot nya marknader. Paneldeltagare är representanter från Valmet, SEK, ABB och Finnvera.
  • Marie Aglert, gruppchef transport & entreprenad, EKN berättar om ett konkret affärsupplägg med Daniel Åhrman, Director, Sales and Financing EMEA, Volvo Group Trucks.
  • Rebecka Lundgren, landanalytiker för Afrika söder om Sahara, EKN, är talare i en panel om möjligheterna på de afrikanska marknaderna.

Dagen avslutas med mingelmottagning för alla deltagare på konferensen.

När och var?

Den 19 november 2014 på Radisson Blu Waterfront, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm. Konferensen pågår kl. 9.00 -17.30.

Alla presentationer sker på engelska.

Anmäl dig här

EKN erbjuder 50 procent rabatt på deltagaravgiften för exportföretag. Observera att rabatten inte gäller för banker och konsultföretag. Följ länken nedan för fullständig information.

Använd rabattkod EKN50 för att få 50 procent rabatt på deltagaravgiften. Anmäl dig här

Arrangör: Exporta Group

 Vi ses på Exporta!